Astept comenzile voastre!

Nu e musai sa iti placa, tot ce vezi aici, pe blog, doar de te uiti atent, oleaca, priveste-n catalog!

Va invit sa vizitati si Desenele lui Ioan

Caciulita crosetata CC069











2 comentarii:

  1. Foarte dragute. Mi se pare sau este realizata din bumbac? Poate multora li se pare mult acest pret insa cine stie sa faca stie ca profitul este relativ mic deoarece materialele sunt extrem de scumpe si sa nu mai zic de timpul pierdut.De curiozitate te intreb, am vazut ca mergi la targuri se merita investitia? Tin sa te anunt ca si eu realizez diferite produse crosetate insa nu am succes cu vanzare pentru ca taxa de participare la targuri este foarte mare iar pe net degeaba incerc sa le promovez ca nimic.Anul trecut am mai vandut ceva dar anul acesta nimik, deoarece lumea inca nu stie sa aprecieze lucrul de mana. Un lucru foarte trist...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate caciulitele sunt crosetate din bumbac cu pasiune si sacrificiu si le sunt adresate numai celor care apreciaza lucrul facut de mana.Tot pentru acestia imi pun la dispozitie timpul,creativitatea si resursele financiare pe care le am acum pentru a-l promova si dezvolta.In vremurile trecute,lucrul de mana era o necesitate in vestimentatie,acum acesta este pasiune,placerea de a-l purta si momentan nu am rezultate financiare.

    RăspundețiȘtergere

Pentru comenzi:

Crosetez si tricotez pe orice dimensiuni doriti. Pentru caciulite, specificati circumferinta capului (se masoara de jur imprejurul capului,deasupra sprancenelor) si adancimea (distanta din crestetul capului pana deasupra sprancenelor).

Materialele folosite sunt: bumbac,acril, lana si combinatii ale acestora. Produsele prezentate au combinatii "traznite" de materiale si culori. Tu ce combinatie preferi?

Instructiuni de intretinere:

-se spala manual cu apa calduta si detergent;
-nu se stoarce prin rasucire;
-se usuca pe suprafata plana.