Astept comenzile voastre!

Nu e musai sa iti placa, tot ce vezi aici, pe blog, doar de te uiti atent, oleaca, priveste-n catalog!

Va invit sa vizitati si Desenele lui Ioan

EVENIMENTE

Anunt.
Participarile la targurile de profil handmade le anunt pe facebook si pe blog (homepage).
Imaginile  legate de aceste evenimente le puteti vedea "la cald" pe facebook.


"Targul Boierului "(Muzeul National al Taranului Roman -Kiseleff nr.3 din capitala) din:

  • 23-25 martie 2012.
  • 09-13 aprilie 2012

"Targul Boierului "(Muzeul National al Taranului Roman -Kiseleff nr.3 din capitala) din 01-04 martie 2012.


La un asemenea targ,am participat cu noutati care au fost oferite cadouri celor dragi de catre cei carora le-au placut creatiile mele. Va multumesc!


Targ si Atelier de Craciun organizat de revista Atelier in data de 17-18 decembrie 2011 (str.Maria Rosetti nr.33)
Acest eveniment a fost relatat intr-un articol din revista  si anume: http://www.revista-atelierul.ro/2011/12/12/zuza-design-pufoase-la-targ-si-atelier-de-craciun/


"Piata Taraneasca" (Muzeul National al Taranului Roman -Kiseleff nr.3 din capitala) din 09-11 decembrie 2011"Piata Taraneasca" (Muzeul National al Taranului Roman -Kiseleff nr.3 din capitala) din 25-27 noiembrie 2011


"Targul Boierului "(Muzeul National al Taranului Roman -Kiseleff nr.3 din capitala) din 4-6 noiembrie 2011.


Daca ai fi mers la  Targul Boierului desfasurat zilele trecute, nici nu ai fi zis ca e criza. Multe, multe bucate, de toate felurile si gusturile, toate iesite din mainile gospodarilor de prin toata tara precum si multe produse handmade, create de artisti inventivi. La targ am participat si eu cu un "detasament" de caciulite (vezi foto), de toate culorile, pentru prichindei, mamici si tatici. Pentru mine a fost un bun prilej de a observa impactul la public a creatiilor mele tricotate si crosetate.Tragand linie la final, ma declar multumita.

 

Targul "Culori" din 23-25 septembrie 2011 din parcul Herastrau Bucuresti

 

 

 La Targul "Culori"din parcul Herastrau a fost o "prima toamna" in culori: razele de soare s-au strecurat bland printre pomii cu frunze ruginii, perechile de oameni, atat tineri cat si varstnici,  au iesit la plimbare pe aleile parcului, iar ale mele "Caciulite,vestute si alte hainute" si-au asteptat cumparatorii care nu au intarziat sa apara. Iata cateva poze de la targ :


 

 

 

 

 

 

 

Targ de handmade "La Splai"-14 mai 2011

In cadrul Targului de Handmade "La Splai" desfasurat in ziua de 14 mai 2011, am participat cu cateva caciuli crosetate din bumbac si cu caciulite si vestute tricotate.
A fost primul eveniment de gen la care am fost prezenta.Succes!

Pentru comenzi:

Crosetez si tricotez pe orice dimensiuni doriti. Pentru caciulite, specificati circumferinta capului (se masoara de jur imprejurul capului,deasupra sprancenelor) si adancimea (distanta din crestetul capului pana deasupra sprancenelor).

Materialele folosite sunt: bumbac,acril, lana si combinatii ale acestora. Produsele prezentate au combinatii "traznite" de materiale si culori. Tu ce combinatie preferi?

Instructiuni de intretinere:

-se spala manual cu apa calduta si detergent;
-nu se stoarce prin rasucire;
-se usuca pe suprafata plana.